Follow      

          04 Oktober 2015, 21:55

     Är du nästa miljonär?

 
 
Många ser lönen som den enda inkomen. Dock är så inte alltid fallet. Det finns många sätt att få in extra pengar på. Egentligen är det bara fantasin som sätter stopp. Pengar kan sparas in och snabba stålar finns att tjänas. Minns att jag vid ett tidigare tillfälle listade spartips. När jag delade med mig utav tipsen så gav det väligt mycket. Det var roligt att inspirera sig själv och sina läsare. Bättre blev det med alla tips som kom in. En rad exempel att öka ut listan med. Man kan alltid ta lärdom utav varandra. 
 
Alla slantar kan tids nog bli en del. Dock ska jag inte sticka under stol, med att man mitt i allt drömmer om en storvinst. Men kom ihåg att spel kan som så mycket annat gå över styr. Det gäller att veta sina gränser. Själv lägger jag en begränsad summa varje månad. Man måste våga sattsa för att vinna och inte heller fastna i den onda cirkeln som lätt resulterar i stora konserkvenser. Jag föredrar triss och lotto. Det är för mig spelvarianter som roar mest. I vissa fall är också casino väligt roligt. När jag ser spelautomater på finlandsfärjorna blir jag som ett barn på nytt.
 
Det finns många varianter av spel. En variant jag aldrig testat tidigare är lotto på nätet. Europa-lotteriet – vilket är bäst? Lottoland har riktat in sig på lottospel och de breda urvalet av lottorader. En sammanfattad genomgång av dina val för att skapa en bredare bild över goda vinstchanser och jackpottar. Som oerfaren är det alltid bra med vägledning. Så även för den erfarne i jakten på de rätta siffrorna.
 
Brukar du ha tur i spel och vad skulle du göra om du vann en storvinst?

          04 Oktober 2015, 21:00

     Rusta dig rätt för naturen

 
Jag har nämnt det tidigare och jag säger det igen. Camping må inte vara mitt största intresse. Däremot kan det vara helt okej om det görs på rätt sätt. Det vill säga, så som det passar varje enskild individ och personlighet. Jag känner till hos mig själv, att tält inte är att föredra. Det är för trångt, kallt i vissa fall och försvårar dagliga rutiner. Inte något för en bekväm typ som gillar att ta hand om sig själv.Tält har trots allt kommit till användning under skoltid och festivaler. Situationer som sker i livet utan att det direkt går att undvika. Dock skulle jag aldrig välja det livet frivillig utan vidare. Sambon däremot har talat gott om tält. Han kan se oss två i den fria naturen, njutandes av lugnet. Om nätterna ligger man under bar stjärnhimmel och låter sig dras i en magiska värld. Visst låter det lockand. Då tänker jag mig en weekend eller sommarsemster med bil till någon vacker plats i Sverige. Gotland är en ö jag velat besöka länge och jag tror att det en dag kan bli verklighet. Om det inte blir vandrarhem eller hotell, så önskar jag helst en husbil istället för tält. Tänk er en stor lyxig husbil som är inredd precis som ett riktigt hem. En bostad på fyra hjul. Lite som att ha kvar sitt hem och ändå kunna flytta runt vart man vill ;)
Då ska det också finnas bra tillbehör som campingbord och partytält. Det för att göra utomhusvistelsen efter det dagliga äventyren, lite mysigare ovsett väder. 
 
Vill man ha grymma redskap för naturvistelsen, så finns det bra butiker att vända sig till. På nätet har campingnetshop ett brett utbud av produkter för camping och fritid. I jämförelse med det låga priserna, erbjuds hög kvalitet och funktionalitet.
 
Att vistas i naturen ska vara både härligt och bekvämt.

          04 Oktober 2015, 20:06

     Låna med sunt förnuft!

Ibland uppstår ekonomiska förändringar. Det kan handla om både positiva och negativa skeden i livet. För en del tillfälligt vid en enstaka större utgift. För andra må det vara en del av vardagen att vända kronor. Lönen räcker inte riktigt till. Jag tror att vi alla en dag hamnar i lånesituationer mer eller mindre.
 
För mig har det alltid varit viktigt att understryka faror med lån. Det är nämligen pengar som också skall betalas tillbaka. Bröllop, bostad, bil och egen företagsamhet är exempel på större kostander som kan uppstå i livet. Exempel som anses vara vettiga orsaker till ett lånelöfte. Dock ska man alltid akta sig för snabblån åt onödiga prylar/resmål, som snabbt och enkelt blir skuldfällor. Låt gå om man har ett arbete och det saknas en mindre summa. Då man vet att pengarna lätt betalas åter. Villkor är också en viktig punkt. Ställ dig frågor i förväg. Hur stora är beloppen, amorteringstider och räntor? Välj rätt lånegivare som är att lita på och ger dig ett tryggt avtal. Det finns för- och nackdelar med allt. Så även med ett lån. Ett sådant beslut och skede i livet ska tänkas igenom noggrant och ske under kloka frågeställnings som kan resoneras över.
 
Letar du efter ett billigt lån med goda villkor och låg ränta? Då finns det en smart sida, där man valt att lista de bästa alternativen av lån. Så att du som kund får ut det bästa av valmöjligheter. Det du gör är att jämföra och hitta den variant som passar just dig bäst. 
 
Ansök och få pengar direkt...