Follow    

          04 Oktober 2015, 20:06

     Låna med sunt förnuft!

Ibland uppstår ekonomiska förändringar. Det kan handla om både positiva och negativa skeden i livet. För en del tillfälligt vid en enstaka större utgift. För andra må det vara en del av vardagen att vända kronor. Lönen räcker inte riktigt till. Jag tror att vi alla en dag hamnar i lånesituationer mer eller mindre.
 
För mig har det alltid varit viktigt att understryka faror med lån. Det är nämligen pengar som också skall betalas tillbaka. Bröllop, bostad, bil och egen företagsamhet är exempel på större kostander som kan uppstå i livet. Exempel som anses vara vettiga orsaker till ett lånelöfte. Dock ska man alltid akta sig för snabblån åt onödiga prylar/resmål, som snabbt och enkelt blir skuldfällor. Låt gå om man har ett arbete och det saknas en mindre summa. Då man vet att pengarna lätt betalas åter. Villkor är också en viktig punkt. Ställ dig frågor i förväg. Hur stora är beloppen, amorteringstider och räntor? Välj rätt lånegivare som är att lita på och ger dig ett tryggt avtal. Det finns för- och nackdelar med allt. Så även med ett lån. Ett sådant beslut och skede i livet ska tänkas igenom noggrant och ske under kloka frågeställnings som kan resoneras över.
 
Letar du efter ett billigt lån med goda villkor och låg ränta? Då finns det en smart sida, där man valt att lista de bästa alternativen av lån. Så att du som kund får ut det bästa av valmöjligheter. Det du gör är att jämföra och hitta den variant som passar just dig bäst. 
 
Ansök och få pengar direkt...
 
 2 KOMMENTARER
Postat av: N A T H A L I E

Bra inlägg! :)

Svar: Vad roligt att det uppskattas :)
Anna

2015-10-17 @ 19:15:29
URL: http://nathalie.vione.se
Postat av: Isabella

sv: jättekul! :)

Svar: :)
Anna

2015-10-29 @ 15:38:42
URL: http://nouw.com/isabellaaxelsson


Kommentera här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: