Follow      

          29 Februari 2016, 22:29

     Zizzi - vackra smycken online

 
Surfade in på Zizzi som säljer söta smycken, accessoarer och kläder.
En onlinebutik med ett brett utbud av moderiktiga produkter i alla möjliga färger, kvaliteter, siluetter och detlajer. Zizzi är en kedja med passion för plus size kläder. Plaggen ska spegla snyggt kurvigt mode med mycket kärlek. Kurviga trender skapas genom kunskap om passform och material. Där kvinnliga former vill framhävas. Ett hett tips för dem som söker fashion i större storlekar.
 
Själv snöade jag in mig på butikens utbud av smycken. Jag älskar smycken i alla dess former och har en förkärlek till armband. Kan inte längre räkna hur mycket glitter jag samlat på mig. Smartare förvaring börjar bli ett måste. Här är det ett oändligt trassel bland örhängen, halsband, armband, ringar och klockor. Här gäller det att liksom plaggen har detlajerna för allt tillfällen. Snygga och trendiga smycken. Oftast blanda jag budget och lyx. Det finns mycket fint att fynda vart man än vänder sig.
 
Fastnade för dessa söta örhängen i en femkantig design från Details by Zizzi. Passar fint till vardags eller finare sammanhang.
 
 

          29 Februari 2016, 21:14

     Upptäck skog och mark

 
Blå Lagunen, Ekerö. Sommaren -14.
 
Friluftsliv är något man kopplar till skog och mark. Främst camping är vanligt förknippat med naturlivet. Något Campingnetshop är specialister på. Jag är inte den som föredrar att bo i tält. Även om det finns tillfällen som tilltaltar desto mera, där tältet är ett oundvikligt inslag. När jag reflekterar över camping och fritid, så inser jag att det kan vara så mycket mera än att bo i tält. Friluftsliv är trots allt en benäming på den fria luften och att till vara på livet där ute. Upptäcka sevärdheter medans kroppen när sig av motion, frisk luft och ljus. Det kan röra sig om resor och äventyr i stort och smått. Något jag tror tilltalar alla på ett eller annat sätt. Djur och natur kan skådas i hemland som utland. Det kan se ut som så, att utflykten enbart varar över en dag eller sträcker sig för en längre tid.
 
Nu när värmen närmar sig så ser jag liksom många andra fram emot årets första grillning. En festlighet som avnjutes så väl som i trädgård och på resans gång. Även om tälten inte tilltalar mig, så har alltid en sommar på gotland i denna enkla beboelse aldrig varit helt uteslutet. Möjligen att ett större tält hade känts lite enklare att bo i. Däremot älskar jag att gå i skogen och andas i det friska. Skåda livet som det är. Bara vara. Upptäcka något nytt. Vad vore en utlandsresa med enbart sol och bad? För mig är det lika viktigt att upptäcka platser jag aldrig tidigare skådat. 
 
Oavsett så inser jag att friluftslivet finns i alla former och att det bor en liten skogsmulle i oss alla. Vi gillar bara att upptäcka världen genom våra ögon på varje enskilt sätt. Den gemensamma nämnaren som är ack så viktig. Det är att komma ut och ta till vara på livet som sker där ute. I samma stund får kroppen sina härlosfördelar. Kanske också ett och annat minne. Det finns många platser att skåda. 
 
Glöm inte att vara rätt rustad för äventyren och börja upptäck livets gåvor. 

          28 Februari 2016, 22:58

     Det är bara en sak som har förändrats. Allt...

 
 
 

Många säger att det var bättre förr. Vad gäller mobila världen var allt så mycket enklare. Man visste direkt hur samtal och sms skulle skötas. Tekniken har blivit mer avancerad vad gäller funktioner. Men tekniken har också utvecklats framåt vad gäller enkelheten i det avancerade. Dagens mobiler eller smartphones som det idag heter, ska leverera och passa in många människors vardag på ett smidigt sätt. Telefon och meddelande har blivit så mycket mera. 

 

När jag bytte knappmobilen mot min första smartphone, blev Apple' s hypade iPhone det jag valde att lägga pengarna på. Efter det är jag fast. Allt snack om fastklistrade ansikten i skärmar och mobila världen som helt suddat ut verkligheten, fick mig att förstå. Här har Apple enligt min mening fångat enkelheten i en rad olika möjligheter. Jag älskar att fotografera och gör det mycket i samband med sociala medier. Dock är det inte alltid lätt att bära med sig gigantiska kameror och där har Iphone ersatt en viktigt funktion. En kamera som alltid är redo och dagligen leverera foton i bra kvalitet. Iphone har för mig ocskå ersatt kalendern. Att anteckna och  bocka av planeringar har aldrig varit smidigare. Väckarklockan och miniräknaren är ett minne blott. Gps:en leder mig dit jag aldrig skulle hittat annars och internet tillgängligt dygnet runt hjälper mig att få tag i allt jag söker på momangen. Bara att kunna se väder och termperatur vägleder mig vilka plagg jag gör klokast i att ta på mig. Jag gillar också att kunna placera min smartphone i ett plånbokscase som skyddar mobil och bevarar kort. Så många möjligheter på samma gång.

 

Kan man sedan blanda nytta och nöja så har det toppat både vardag och fritid. Jag älskar att kunna tanka ned appar med lätthet och att kunna justera mina foton utefter behov, uppdatera sociala medier, ta del av
erbjudnaden och mötas i en ordleksmatch.

 

Ska jag byta upp mig, så är det iPhone 6s som lockar. Surfade in på cdon och min längtan efter en ny medlem i iPhonefamiljen blev inte mindre. Jag älskar designen och färgutbudet. Jag är nyfiken på kameran som räknas levererar ännu bättre. En skärm som är något större och plattare för ett ökad vy som ändå inte tynger ner för mycket. Nytt för mig, är att sexan erbjuder en ny typ av säkerhetsfunktioner och 3D som öppnar upp för flera möjigheter på samma gång.

 

Nackdelen med iPhone har länge varit dåligt batteri och känsliga skärmar som inte tål vatten och slitage. Något jag själv fått erfara på alla plan. Dock har Iphone mitt hjärta och trots dessa brister, hoppas jag fortfarande på en modell som slår dagens funktioer och kvarvarande brister på fingrarna. Det tycks onekligen gå framåt.

 

Frågan är dock hur pass iPhone's sexa och sjua konkurrerar varandra i design och förbättrade funktioner?