Follow    

          28 Februari 2016, 22:58

     Det är bara en sak som har förändrats. Allt...

 
 
 

Många säger att det var bättre förr. Vad gäller mobila världen var allt så mycket enklare. Man visste direkt hur samtal och sms skulle skötas. Tekniken har blivit mer avancerad vad gäller funktioner. Men tekniken har också utvecklats framåt vad gäller enkelheten i det avancerade. Dagens mobiler eller smartphones som det idag heter, ska leverera och passa in många människors vardag på ett smidigt sätt. Telefon och meddelande har blivit så mycket mera. 

 

När jag bytte knappmobilen mot min första smartphone, blev Apple' s hypade iPhone det jag valde att lägga pengarna på. Efter det är jag fast. Allt snack om fastklistrade ansikten i skärmar och mobila världen som helt suddat ut verkligheten, fick mig att förstå. Här har Apple enligt min mening fångat enkelheten i en rad olika möjligheter. Jag älskar att fotografera och gör det mycket i samband med sociala medier. Dock är det inte alltid lätt att bära med sig gigantiska kameror och där har Iphone ersatt en viktigt funktion. En kamera som alltid är redo och dagligen leverera foton i bra kvalitet. Iphone har för mig ocskå ersatt kalendern. Att anteckna och  bocka av planeringar har aldrig varit smidigare. Väckarklockan och miniräknaren är ett minne blott. Gps:en leder mig dit jag aldrig skulle hittat annars och internet tillgängligt dygnet runt hjälper mig att få tag i allt jag söker på momangen. Bara att kunna se väder och termperatur vägleder mig vilka plagg jag gör klokast i att ta på mig. Jag gillar också att kunna placera min smartphone i ett plånbokscase som skyddar mobil och bevarar kort. Så många möjligheter på samma gång.

 

Kan man sedan blanda nytta och nöja så har det toppat både vardag och fritid. Jag älskar att kunna tanka ned appar med lätthet och att kunna justera mina foton utefter behov, uppdatera sociala medier, ta del av
erbjudnaden och mötas i en ordleksmatch.

 

Ska jag byta upp mig, så är det iPhone 6s som lockar. Surfade in på cdon och min längtan efter en ny medlem i iPhonefamiljen blev inte mindre. Jag älskar designen och färgutbudet. Jag är nyfiken på kameran som räknas levererar ännu bättre. En skärm som är något större och plattare för ett ökad vy som ändå inte tynger ner för mycket. Nytt för mig, är att sexan erbjuder en ny typ av säkerhetsfunktioner och 3D som öppnar upp för flera möjigheter på samma gång.

 

Nackdelen med iPhone har länge varit dåligt batteri och känsliga skärmar som inte tål vatten och slitage. Något jag själv fått erfara på alla plan. Dock har Iphone mitt hjärta och trots dessa brister, hoppas jag fortfarande på en modell som slår dagens funktioer och kvarvarande brister på fingrarna. Det tycks onekligen gå framåt.

 

Frågan är dock hur pass iPhone's sexa och sjua konkurrerar varandra i design och förbättrade funktioner?
0 KOMMENTARER


Kommentera här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: