Follow    

          29 Februari 2016, 21:14

     Upptäck skog och mark

 
Blå Lagunen, Ekerö. Sommaren -14.
 
Friluftsliv är något man kopplar till skog och mark. Främst camping är vanligt förknippat med naturlivet. Något Campingnetshop är specialister på. Jag är inte den som föredrar att bo i tält. Även om det finns tillfällen som tilltaltar desto mera, där tältet är ett oundvikligt inslag. När jag reflekterar över camping och fritid, så inser jag att det kan vara så mycket mera än att bo i tält. Friluftsliv är trots allt en benäming på den fria luften och att till vara på livet där ute. Upptäcka sevärdheter medans kroppen när sig av motion, frisk luft och ljus. Det kan röra sig om resor och äventyr i stort och smått. Något jag tror tilltalar alla på ett eller annat sätt. Djur och natur kan skådas i hemland som utland. Det kan se ut som så, att utflykten enbart varar över en dag eller sträcker sig för en längre tid.
 
Nu när värmen närmar sig så ser jag liksom många andra fram emot årets första grillning. En festlighet som avnjutes så väl som i trädgård och på resans gång. Även om tälten inte tilltalar mig, så har alltid en sommar på gotland i denna enkla beboelse aldrig varit helt uteslutet. Möjligen att ett större tält hade känts lite enklare att bo i. Däremot älskar jag att gå i skogen och andas i det friska. Skåda livet som det är. Bara vara. Upptäcka något nytt. Vad vore en utlandsresa med enbart sol och bad? För mig är det lika viktigt att upptäcka platser jag aldrig tidigare skådat. 
 
Oavsett så inser jag att friluftslivet finns i alla former och att det bor en liten skogsmulle i oss alla. Vi gillar bara att upptäcka världen genom våra ögon på varje enskilt sätt. Den gemensamma nämnaren som är ack så viktig. Det är att komma ut och ta till vara på livet som sker där ute. I samma stund får kroppen sina härlosfördelar. Kanske också ett och annat minne. Det finns många platser att skåda. 
 
Glöm inte att vara rätt rustad för äventyren och börja upptäck livets gåvor. 4 KOMMENTARER
Postat av: Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Natur och friluftsliv är verkligen härligt :)

Svar: Särskilt nu när det börjar bli varmare ute :)
Anna

2016-03-07 @ 20:01:32
URL: http://blogg.anniesfotografier.se
Postat av: INREDNINGSVIS

Vad härligt vi har Delsjön här i GBG det är lite lagom vildmark där haha :) Hoppas du haft en solig helg annars.

Idag har jag power of prydndaskuddar samt tävling på bloggen:)

Ha en kanonvecka!

LOVE Maria

Svar: Låter trevligt. Haft en fin varm helg. Dock har kylan nu komma tillbaka.
Önskar dig en fin vecka och så hoppas vi att solen snart tittar fram igen :)
Anna

Postat av: FREEDOMtravel

Vi upplever helst naturen från vår husbil. Men vi har ganska mycket natur runt husbåten också, trots att vi bor mitt i stan ;)

Svar: Vad mysigt med husbil. Kan tänka mig att husbåt är en trevlig känsla det också :)
Anna

2016-06-28 @ 06:59:14
URL: http://www.freedomtravel.se
Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

nice

Svar: minst sagt :)
Anna

2016-07-08 @ 13:16:56
URL: http://efji.blogg.se/


Kommentera här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: