Follow      

          06 Januari 2016, 01:22

     Trådlösa kommunikationer - Jabra Rox Wireless

 
Det nya året har ringt in och det planeras för fullt. Vardagens pussel ska gå ihop. Mål och drömmar ska bokas av. Något som växer sig allt större i dagens stressade samhälle, må vara tekniken och dess fuktioner. Allt för att underlätta i arbetet och vardagen.
 
För många handlar det om att göra många saker samtidigt. Du ska sköta sysselsättning och vara anträffbara mest hela tiden. Det ska hållas i flera kontakter. Hemma, till fots, på arbetet och i bilen utan att kompromissa med säkerheten.
 
Jabra arbetar för att hitta tekniska lösningar och underlätta i kommunikationen. Oavsett om det rör sig om ett samtal eller en avkopplande stund. Det man valt att utveckla är trådlösa headset, högtalartelefoner och hörlurar som anpassats efter funktion och design. 
 
Hur många gånger har man inte svurit över hörlurar som trasslar ihop sig och sladdar som är i vägen. Jag är en tjej som gärna lyssnar till musik när jag ska åka någonstans. Jabra Rox Wireless uppfyller allt jag önskar mig. Ett kraftfullt ljud  som trådlöst och lätt levrerar i en snygg design. Tål väder och damm. Batterisnåla med hjälp av magneter. För mig fungerar inte vilka hörlurar som helst. Just för att det lätt faller ur i samband med mina örons passform. Jabra Row Wirelss har hakar "earwings" som gör att hörlurarna inte faller ur och pluggar som gör musiken fylligare. Bara att kunna röra sig fritt utan sladdtrassel är stort i sig.
 
Seriöst, detta är något tomten missade totalt. Jag får helt enkelt skriva ned Rox Wireless på önskelistan och hoppas på turen så här i efterhand.